ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Βασιζόμαστε στη συλλογική εργασία
& την κοινή γνώση

Τεχνικό γραφείο Αίγιο Αχαΐας
29 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Δημιουργούμε με αγάπη

Το τεχνικό γραφείο ιδρύθηκε το 1995 από το Σωτήρη Ταξιαρχόπουλο & Συνεργάτες, και εδρεύει στο Αίγιο Αχαΐας, Πελοπόννησος. Αντικείμενο του γραφείου μας είναι ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, η μελέτη και η κατασκευή κτιρίων. Η εμπειρία μας περιλαμβάνει κάθε είδους οικοδομικά έργα από την έκδοση οικοδομικών αδειών μέχρι την υλοποίηση τους.

Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε νέες κατασκευές, ανακαινίσεις, άδειες λειτουργίας καταστημάτων, τακτοποιήσεις αυθαιρέτων ενεργειακά πιστοποιητικά σε οποιαδήποτε κλίμακα έργου, διαθέτοντας συνέπεια ταχύτητα, ποιοτική δουλειά και χαμηλό κόστος.

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων και εγγυόμαστε για την ποιότητα της εργασίας και την αρτιότερη εφαρμογή της μελέτης που σας έχουμε παρουσιάσει.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υψηλών προδιαγραφών

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Εξειδικευμένοι συνεργάτες

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Ταξιαρχόπουλος Σωτήρης

Διπλωματούχο Πολιτικός Μηχανικός του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Θεοδωρακοπούλου Δήμητρα

Πολιτικός Μηχανικός
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Σύγχρονος Εξοπλισμός

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

AUTOCAD

3DSTUDIO

ROBOCAD

MICROSOFT OFFICE

COREL

PHOTOSHOP

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Η/Υ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ Η/Υ

SCANNERS

INKJET PRINTERS – PLOTTERS

 

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Είπαν για εμάς

Απίστευτοι όπως πάντα. Το τεχνικό γραφείο & το προσωπικό έχουν εξαιρετικές δεξιότητες και απόδοση.

Theo G.

Το τεχνικό γραφείο Ταξιαρχόπουλος Σωτήρης & Συνεργάτες είναι το πιο αξιόπιστο στην περιοχή του Αιγίου.

Φώτης Κ.

Οι αλλαγές στον εξωτερικό & εσωτερικό χώρο της επιχείρησής μας είναι αυτό ακριβώς που θέλαμε. Άψογη δουλειά και συνεργασία!

John P.

Εμπειρία, Συνέπεια, Ποιότητα, Σχέση ποιότητας-τιμής

Μιχαέλα Σωτ.

Αναθέσαμε στο τεχνικό γραφείο του κ. Ταξιαρχόπουλου την ανακαίνιση της κατοικίας μας στο Αίγιο και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία και για το αποτέλεσμα των εργασιών, που είναι παραπάνω των αρχικών προσδοκιών μας...

Eleni T.

Σύγχρονες τεχνολογίες, επαγγελματισμός, και καταπληκτική δουλειά με ευρωπαϊκές προδιαγραφές στην διαμόρφωση του επαγγελματικού μου χώρου!!!

Giorgos K.

Η μετατροπή της διώροφης κατοικίας μας σε βιοκλιματική εξοικονόμησε το 80% της ενέργειας σε σύγκριση με ένα συμβατικό κτίριο!

Δάφνη Χ.

Η ανέγερση της παραθαλάσσιας κατοικίας μας από το τεχνικό γραφείο του κ. Ταξιαρχόπουλου ήταν εξαιρετική, τόσο σαν αποτέλεσμα όσο και για την άψογη συνεργασίας & τον επαγγελματισμό του.

Chris D.