Κατασκευές κτιρίων - Ανέγερση Οικοδομών
ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Οι υπηρεσίες μας

Τεχνικό γραφείο Αίγιο Αχαΐας
29 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Μεταμορφώνουμε τη γνώση
σε δημιουργία

Είμαστε λάτρεις του διαχρονικού σχεδιασμού σε καθαρές και minimal γραμμές. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε καθαρούς χώρους με έμφαση στη λεπτομέρεια με μια αίσθηση πολυτέλειας, που ηρεμεί το πνεύμα. Τα project μας δείχνουν σεβασμό στον υπάρχοντα χώρο, στο περιβάλλον και στη φιλοσοφία του πελάτη.

Η βασική δραστηριότητα του γραφείου μας είναι η ανέγερση νέων οικοδομών, μελέτη, επίβλεψη, έλεγχος μελετών και η κατασκευή διαμερισμάτων και επαγγελματικών κτιρίων στον ιδιωτικό τομέα.

Με γνώμονα πάντα τις ξεχωριστές απαιτήσεις του κάθε έργου, το τμήμα μελετών του γραφείου μας, αναλαμβάνει να μελετήσει σε βάθος τις ανάγκες απαιτήσεις του κάθε έργο και να αναπτύξει ένα customized μοντέλο, καλύπτοντας τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Ειδικότερα αναλαμβάνονται:

  • Ανέγερση νέων οικοδομών
  • Έκδοση οικοδομικών αδειών
  • Επίβλεψη ανέγερσης οικοδομικών έργων
  • Επίβλεψη φέροντα οργανισμού κτιριακών έργων
  • Ανακαινίσεις – μελέτες διαμόρφωσης επαγγελματικών χώρων
  • Ανακαινίσεις κατοικιών
  • Επισκευές οικοδομικών έργων
  • Αρχιτεκτονικές μελέτες οικοδομικών έργων

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υψηλών προδιαγραφών

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Είπαν για εμάς

Απίστευτοι όπως πάντα. Το τεχνικό γραφείο & το προσωπικό έχουν εξαιρετικές δεξιότητες και απόδοση.

Theo G.

Το τεχνικό γραφείο Ταξιαρχόπουλος Σωτήρης & Συνεργάτες είναι το πιο αξιόπιστο στην περιοχή του Αιγίου.

Φώτης Κ.

Οι αλλαγές στον εξωτερικό & εσωτερικό χώρο της επιχείρησής μας είναι αυτό ακριβώς που θέλαμε. Άψογη δουλειά και συνεργασία!

John P.

Εμπειρία, Συνέπεια, Ποιότητα, Σχέση ποιότητας-τιμής

Μιχαέλα Σωτ.

Αναθέσαμε στο τεχνικό γραφείο του κ. Ταξιαρχόπουλου την ανακαίνιση της κατοικίας μας στο Αίγιο και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία και για το αποτέλεσμα των εργασιών, που είναι παραπάνω των αρχικών προσδοκιών μας...

Eleni T.

Σύγχρονες τεχνολογίες, επαγγελματισμός, και καταπληκτική δουλειά με ευρωπαϊκές προδιαγραφές στην διαμόρφωση του επαγγελματικού μου χώρου!!!

Giorgos K.

Η μετατροπή της διώροφης κατοικίας μας σε βιοκλιματική εξοικονόμησε το 80% της ενέργειας σε σύγκριση με ένα συμβατικό κτίριο!

Δάφνη Χ.

Η ανέγερση της παραθαλάσσιας κατοικίας μας από το τεχνικό γραφείο του κ. Ταξιαρχόπουλου ήταν εξαιρετική, τόσο σαν αποτέλεσμα όσο και για την άψογη συνεργασίας & τον επαγγελματισμό του.

Chris D.